ROSTFRIA TAK: KUNSKAP, UTBILDNING OCH KONSULATION

Rostfria Tak har en mycket bred kunskap inom rostfria tätskikt med tekniska lösningar som kan vara till stor nytta i planeringsstadiet. Därför erbjuder vi projekteringskonsultation som innebär hjälp med montering och maskinlära av svetsutrustning.

Specialistkunskap

Rätt information gör att jobbet blir korrekt utfört. Att anlita oss som specialister borgar för ett rostfritt tak eller fasad som håller över tiden. Utan tidskrävande och kostsamt underhåll.

Rostfria Tak erbjuder alltid

  • Försäljning av rostfritt tak, fasadmaterial, sömsvets­utrustning och nödvändiga tillbehör
  • Service av befintliga rostfria tak och fasader
  • Kontaktförmedling till yrkesskickliga plåtentrepenörer för rostfria entrepenader runt om i Sverige
  • Konsultation och starthjälp till plåtslagare och plåtslagerier
  • Utbildning på plats i sömsvetsning av tak
  • Hjälp vid uppstart av projektSupport per telefon eller mejl

Försäljning av rostfritt stål

Rostfria Tak Sverige AB tillhandahåller allt inom sömsvetsade rostfria tak, tätskikt samt fasader: plåt med tillbehör, maskiner och kunskap.
Våra uppdragsgivare är främst byggindustrin och plåtslagare men även privatkunder och andra intressenter. Den samlade erfarenheten innebär ett stort kunnande och då hanteringen kräver en viss teknik bistår vi också med utbildning.

Egen tillverkning

Vi tillverkar även specialanpassade produkter efter kundens önskemål som exempelvis rostfria gesimsrännor, terrass- och balkonggolv. Likaså beslag och profiler till byggindustrin.

Mål och vision

Idén med Rostfria Tak Sverige AB som startade 2004 var att fokusera på sömsvetsad rostfri plåt för tak och tätskikt. Genom specialiseringen på sömsvetsad rostfri plåt har vi med åren blivit väldigt duktiga på det vi gör.

Vår målsättning är att leverera högkvalitativa produkter och tjänster samt förmedla vår kärlek och kunskap om rostfritt stål till arkitekter, konstruktörer och plåtslagare.